Sztárok

Nagy felfordulást okozhat Will Smith Budapesten

A filmsztár szerdán, születésnapja alkalmából, illetve a Gemini Man című sci-fi film miatt érkezik a fővárosba. A szervezők nagy tömegre számítanak.

Will Smith tavaly nyáron Budapesten forgatta Gemini Man című filmjét. A filmsztár szerdán, 51. születésnapján újra a fővárosba érkezik, hogy ingyenes koncertet adjon a Szent István-bazilika előtti téren. Az esemény nagy felfordulást okozhat Budapesten.

Will Smith a Gemini Man című filmjét népszerűsíti Budapesten (Fotó: Paramount Pictures)

A Blikk értesülései szerint a Gemini Man című sci-fi budapesti sajtóeseményeit is szervező stúdió illetékesei attól tartanak, tömegjelenetek alakulhatnak ki a teret övező szűk utcákban. A koncerten az előzetes várakozások szerint több ezer ember is lehet.

Bár a filmsztár fővárosi visszatérését teljes titkolózás övezi, a lap információi szerint Will Smith most is a Gresham-palotában száll majd meg. Remélhetőleg, idén nem fog felmászni a Lánchídra, ahogy azt tavaly tette.

Will Smith budapesti koncertjét – a Gemini Man című film kapcsán – gála is megelőzi, amelynek helyszíne egyelőre titkos. A gálára válogatott rajongók mellett 80-100 külföldi újságírót és tévéstábot is várnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top