nlc.hu
Sztárok
Pásztor Erzsi az utcán bujdosó kolléganőinek üzent

Pásztor Erzsi az utcán bujdosó kolléganőinek üzent

A színművésznő most ünnepelte 83. születésnapját. Pásztor Erzsi még ma is él-hal a rajongóiért.

Születésnapján, 83 évesen is jókedvű Pásztor Erzsi, derűs hangulatán még az sem változtatott, hogy tavaly súlyos betegséggel diagnosztizálták, amit szerencsére sikerült leküzdenie. Az ország Janka nénije korát meghazudtolva viselkedik, jár-kel a városban, és játszik.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

A Kossuth-, Já­szai Mari- és Balázs Béla-díjas magyar színművésznő imádja a rajongóit, gyakran fotózkodik, beszélget velük, egy dolgot azonban nem szeret: ha kollégái vagy vadidegenek puszilgatják, csókolgatják. Szerinte az a művész, aki azt mondja, nem szereti, ha felismerik, hazudik. Pásztor Erzsi a Borsnak azt mondta, sok kollégát hall pa­naszkodni, hogy utálja, ha megismerik.

„Azt ajánlanám a mos­tanában sokasodó kapucnis, legszívesebben az utcán elbujdosó mű­vésznőknek, hogy a szövőgyárban el lehet rejtőzni. Ott kell dolgozni az ilyen em­bereknek, és nem a színpadot kell választani” – üzente kollégáinak a művésznő, aki szerint örülni kell annak, ha az embert felismerik az utcán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top