Sztárok

Győzike nehezen viseli Gáspár Zsolti sikereit

A Gáspár testvérek mindenben támogatják egymást az életben, de Győző most egy kicsit féltékeny Zsolti sikereire.

Gáspár Zsolti, az Ázsia Expressz 2. szereplője már népszerűbb, mint testvére, Győző. Zsolti a Győzike show-ban tűnt fel először, amit évekig több millióan követtek a televízióban. Egy véletlen folytán került a műsorba, és mire észbe kapott, már szerződés volt a kezében

Bár a Győzike show jó néhány éve véget ért, hírnevet hozott a Gáspár család tagjainak. Így fordulhatott elő, hogy Evelin és nagybátyja, Zsolti elsők kö­zött kapott felkérést az Ázsia Expressz 2-re. Győzike mindeközben egy kicsit a háttérbe szorult. Hogy mit szól ehhez?

Gáspár Győző elkísérte Gáspár Zsoltit és Gáspár Evelint az Ázsia Expressz bemutatójára (Fotó: Zsigmond László)

Gáspár Zsolti a Borsnak azt mondta, Győzi egy kicsit féltékeny rá, morcos, hogy most ő a nagyobb showman. Közben azért büszke is fivérére.

„Együtt néztük a legelső adást is, és azt mondta, ő se csinálta volna jobban” – mesélte Zsolti, aki szerint Evelin a Gáspár család büszkesége, az első diplomása. Nagybátyja szeretné, ha 18 éves lánya, Nikol a nyomdokaiba lépne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top