Sztárok

L.L. Junior fia miatt csatlakozott egy fontos kampányhoz

Az énekes iskolások társaságában hívta fel a figyelmet a balesetmentes közlekedésre.

Fontos kampányhoz csatlakozott L.L. Junior. Az énekes fiát, Dávidkát augusztus 31-én gázolta halálra egy autó. L.L Junior most fiára emlékezve állt egy jó ügy mellé. Iskolás gyerekek társaságában fehér lufikat engedett fel a levegőbe egy budapesti zebrán, ezzel felhívva a figyelmet arra, hogy Magyarországon nagyon sokan halnak meg az utakon.

Fotó: TV2 / Tények Plusz

A rapper is csatlakozott ahhoz az európai kampányhoz, amely a biztonságos, balesetmentes közlekedésre hívja fel a figyelmet. Szeptember 26-át egész Európában ennek szentelik, a kampány neve Edward-nap.

L.L. Junior a Tények Pluszban megjegyzi, hogy sajnos fia tragédiája elég nagy nyilvánosságot kapott, de fontos hogy más gyerekeké is megkapja ugyanezt. Szerinte fontos a megelőzés.

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága közel két évtizede küzd azért, hogy ne legyen halálos baleset az utakon – írja a Bors. Tavaly 627 ember vesztette életét közúti balesetben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top