Sztárok

Kisgyereket fogad örökbe Kárpáti Rebeka

Rajongói szerint példaértékű, amit a modell-színésznő tesz.

Kárpáti Rebeka bejelentette, hogy örökbe fogad, azaz támogat egy 5 éves, mélyszegénységben élő kongói kislányt – szúrta ki a Blikk a Jóban rosszban című sorozat szereplőjének YouTube-csatornáján.

„Szerettem volna becsatlakozni valami olyan jótékonysági projekthez, vagy egy olyanhoz adni a nevemet, amibe teljes vállszélességgel bele tudok állni, és magaménak érzem. (…) Megtaláltam az Afrikáért Alapítványt, (…) leültünk sok munkatársukkal. (…) Jött az ötlet, hogy én valamit úgy szeretnék tenni – a puszta kezemmel –, hogy valakinek, aki esélytelenségből indul, jobb legyen ” – indokolta döntését a 24 éves modell-színésznő.

A kislányt Davinának hívják, és most szeretné elkezdeni az óvodát, utána pedig az iskolát. A vőlegényével nemrég szakító Kárpáti Rebeka – a kisgyerek életkörülményeit látva – úgy döntött, hogy támogatni szeretné, s már elutalt neki egy bizonyos összeget, ami egy évre elegendő a számára, sőt iskolaszereket is bevásárolt neki, amiket majd kiküld Kongóba az alapítvánnyal. 

„Ez, amit most csinálok, ez úgymond a puszta hiten és bizalmon alapszik. Ezzel a kislánnyal még nem találkoztam, de nagyon szeretnék találkozni, és tudom, hogy fogok, de tudom, hogy ez nem most lesz, hanem több hét és hónap kérdése. (…) Ez egy nagyon izgalmas folyamat, és nagyon érdekes érzések vannak bennem, de egy nagyon jó, pozitív várakozós etap” – vallotta be, hozzátéve, hogy egy humanitárius túrán (házépítés stb.) is szeretne részt venni Afrikában.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top