Sztárok

Harry herceg hivatalos közleményben áll ki a felesége mellett: ,,A legnagyobb félelmem, hogy a történelem megismétli önmagát”

Meghan Markle most már évek óta a figyelem középpontjában áll, ami nagyon nem tetszik Harry hercegnek.

Mióta Harry herceg megismerte Meghan Markle-t, az egykori színésznőt folyamatosan követik a paparazzik, egy nap több száz cikk jelenik meg róla. Bár ő maga nem mondta, hogy betelt a pohár, a brit uralkodói család sarját nagyon zavarja, hogy ennyi figyelmet kap a felesége. Éppen ezért hivatalos közleményt adott ki, amiben arra kéri a sajtót, hogy legyenek tekintettel a magánéletükre, a kisgyerekükre és az édesanyja emlékére. 

„Sajnos a feleségem lett a brit sajtó legújabb áldozata, ami úgy folytat lejárató kampányt egyes személyek ellen, hogy bele sem gondolnak a következményekbe – gonosz kampányt, amely az elmúlt egy évben a tetőfokára hágott a várandóssága alatt és miközben újszülött fiunkat nevelte” – kezdte a közleményben Harry, aki azt is részletezte, hogy ez a fajta újságírás áldozatokat követelt. A herceg a mai napig a sajtót hibáztatja édesanyja halála miatt, amit ebben az írásban is nyomatékosít. 

Harry szerint az újságírók tudják, hogy nem cáfolhatnak meg bizonyos információkat, és ezzel visszaélnek. Azt írja továbbá, hogy a magánszférájukat is súlyosan megsértették azzal, hogy kiszivárogtattak privát leveleket és képeket, ami ellen szintén nem tudtak védekezni. Állítása szerint most már felvették a kesztyűt, és nem hagyják, hogy a továbbiakban is ilyen támadások érjék a családjukat.

„Bár nem biztos, hogy ez a legbiztonságosabb cselekedet, ez a leghelyesebb. Az a legnagyobb félelmem, hogy a történelem megismétli önmagát. Láttam, mi történik, amikor valakit, akit szeretek, olyan mértékben eladnak, hogy már nem tekintik valós személynek. Elvesztettem az anyukámat, és most azt kell néznem, hogy a feleségem válik áldozatává ugyanannak az erőteljes hatásnak” – írta a herceg, majd a sajtó és az emberek megértését kérte. A hivatalos közlemény kiadása óta ma reggel jelentek meg először a nyilvánosság előtt.

Megnézem
Összes kép (3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top