Sztárok

Kipakolt a volt Disney-sztár: ezért kezdett el pornózni

Bella Thorne korábban olyan sorozatokban szerepelt, mint a Disney Channelre gyártott Indul a risza! vagy az HBO-n futó Hármastársak.

Bella Thorne, a Disney és az HBO sorozatainak korábbi sztárja felfedte, miért kezdett el felnőttfilmeket rendezni – írja a LAD Bible.

Bella Thorne (Fotó: Mohssen Assanimoghaddam / DPA)

A színésznő, aki nemrég azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy nyíltan felvállalta biszexualitását, korábban olyan sorozatokban szerepelt, mint az Indul a risza! és a Hármastársak. Mint mondja, azért vállalta el a PornHubra készült Her & Him rendezését, mert szeretett volna valami újat, érdekeset elmondani a férfi-nő kapcsolatok természetéről.

„Azért döntöttem úgy, hogy megcsinálom ezt a filmet, mert szerettem volna bemutatni, hogyan gondolkodom a férfiak és a nők kapcsolatáról: arról, hogy hogyan küzdenek meg egymással a párkapcsolati dominanciáért, és milyen hatással van mindez a világunkra nézve” – nyilatkozta.

A Her & Him a PornHub új, Visionary Directors Series projektjének keretében készült, amelynek célja, hogy új tehetségeket fedezzen fel a pornóipar számára. Ez Thorne első rendezése, a filmben volt barátja, Mod Sun zenéje is hallható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top