Sztárok

Űrhajós ruhákat kezdett varrni Varga Viktor

Énekel, fest, a szobrászatnak hódol, és megalkotta a szárazföldi szörföt Varga Viktor.

Két hónap alatt megtanult varrni Varga Viktor. Az énekes az RTL Klubon látható Édesítőben beszélt arról, hogy miket csinál, amikor nem zenél. „Apukám végzettsége szerint szobrász. Nagypapám festőművész volt. A gyerekkoromat a műtermeikben töltöttem, ott nőttem fel” – mondta az énekes, aki maga is rendszeresen fest és szobrászkodik.

Ezeket az űrhajós ruhákat Viktor maga varrta (Fotó: RTL Klub)

Emellett egy saját közlekedési eszközt is tervezett. „Szerettem volna elhozni a szörf élményt a szárazföldre is. Terveztem egy deszkát, amivel 100 km-t tudsz közlekedni, 50 km/órás sebességgel. Irgalmatlan tempót diktál ez az eszköz, és úgy tudsz vele fordulni, akár egy szörfdeszkával” – mesélte Varga Viktor, aki mindezek mellett a szabás-varrást is kitanulta.

Vettem egy régi, ipari varrógépet, ezen tanultam meg varrni két hónap alatt. Tíz ruhát készítettem először, azok voltak a mintadarabok. Kettőt leszámítva – ami túl szűk lett – a másik nyolc jól sikerült. A varrással azóta se hagytam fel, több, mint harminc ruhát varrtam már. Főleg űrhajós ruhákat, nekem azok tetszenek a legjobban” – árulta el Viktor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top