Sztárok

Beültek megnézni a Jokert, aztán megjelent a teremben Joaquin Phoenix

Volt, aki a színész nyakába ugrott örömében.

Hatalmas meglepetésben volt részük azoknak a nézőknek, akik beültek a Joker vetítésére a Los Angeles-i Alarmo Drafthouse moziba. A film főszereplője, Joaquin Phoenix is megjelent a teremben.

A színész kapucnis pulcsiban, tornacipőben állt a nézők elé, és azt mondta: „Remélem, tetszett a film. Ha mégsem, inkább ne mondjátok el, nem akarom tudni.”

Joaquin Phoenix beszélgetett, szelfizgetett a rajongókkal. Volt, aki örömkönnyeket hullatott, de olyan is, aki a színész nyakába ugrott örömében.

A Joker megnyerte a Velencei Filmfesztivál fődíját, és jó néhány nézettségi rekorddal kezdte mozis pályafutását. Amerikában októberben még sosem néztek meg ennyien filmet: a premiert követő hétvégén 93,5 millió dollárért vettek rá jegyet.

A világ többi részén is hatalmas siker a film: 73 országban mutatták be ezen a héten, amiből további 140 millió dollár bevétel gyűlt össze. Magyarországon a hétvégén több mint 101 ezer jegy kelt el a filmre, ami ritka sikernek számít.

(BBC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top