Sztárok

Damu Roland exe nem érti, miért akart végezni magával a színész

Linda nem érti, hogy egy ilyen életszerető ember, mint Damu Roland, ilyet tesz.

Rendőrök érkeztek egy 8. kerületi társasházhoz két héttel ezelőtt, az egyik lakó ugyanis öngyilkosságot kísérelt meg. Mint kiderült, Damu Rolandról volt szó, aki azóta már jól van, és elnézést kér a rajongóktól, akik aggódtak érte. „Boroztam, de csak nem akartak békén hagyni a rossz gondolatok, mire néhány nyugtatót kaptam be, de bele sem gondoltam, hogy mit teszek. Mire rájöttem, hogy baj van, hiszen az ájulás szélén voltam, már majdnem késő volt” – mondta az eset után a színész.

A Story magazinból kiderül, Damu Roland és a párja, Linda pár hónappal ezelőtt szakítottak. A nő akkor hívta fel, amikor látta a hírt az újságokban. „Megdöbbentem, elvégre egy életszerető ember, nem hittem volna, hogy ilyet tesz” – nyilatkozta Linda, aki a szakítás okairól is mesélt.

„Tavaly decemberben szakítottunk, majd kétévnyi kapcsolat után. Korábban is voltak döccenőink, előfordult, hogy szakítottunk, aztán újra összejöttünk” – tudtuk meg a nőtől, aki hangsúlyozta, a színész sosem erőszakoskodott vele, nagyon kiegyensúlyozott volt a kapcsolatuk, az érzelmek elmúlása miatt szakítottak.

További részleteket olvashatsz a Storyban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top