Sztárok

Kelemen Anna bármit megtett volna a figyelemért

Kelemen Anna érdekes információkat osztott meg a múltjából.

Kelemen Anna több mint 10 éve szerepel a bulvárban, kevés olyan szituáció van, amelyben még nem láthattuk. Évekig próbált feltűnést kelteni a viselkedésével és a külsejével, most azonban azt mondja, megváltozott, és már nem akar mindenkinek megfelelni. A Fókusz interjújában elhangzott, hogy ha a szülei másképp reagáltak volna a kicsapongásaira, most akár színésznő is lehetne.

„Isteni szüleim vannak, nagyon szeretem őket, de akkor egy olyan lökés kellett volna… (…) A gyereken észrevesszük, hogy a seggét is a földhöz veri, hogy rajta legyen a figyelem, ezért egy olyan irányba tereljük. És ez nem volt. Ott ellenállás volt a szüleimmel, édesapámmal nőttem fel, pasizni akartam, meg mindenféle élményt, és ekkor mentem el egy saját irányba, aminek ez lett a vége” – mondta Kelemen Anna a kamerák előtt, és azt is elárulta, nem szeretne már senkinek bizonyítani, csupán egy embernek. Örülne, ha megérkezne a nagy Ő. 

„Az egyik legjobb barátom mondta, hogy nekem egy olyan férfi kell, aki egész nap engem csodál, rajtam van a figyelme” – állítja Annácska, és jellemezte is magát. Nem bírja az unalmat, nem egy háztartásvezető nő, és bolond.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top