Sztárok

Király Viktor menyasszonya hajmeresztő képen pózol

A szemkápráztató fotóval Virág Anita egyik legnagyobb félelmétől igyekszik megszabadulni.
virág anita fotó instagram

Bár Király Viktor menyasszonya mostanában inkább a tévézéssel foglalkozik, nem hagyott fel a modellkedéssel sem. Erről tanúskodik a közösségi oldala is, ahova rendszeres időközönként tölti fel azokat a divatfotókat, ahol szebbnél szebb sminkekben és ruhákban tündököl – írja a Bors.

A lap beszámol arról is, Virág Anita legújabb fotója kisebb káoszt okozott a követőinél: a szemkápráztató fotón ugyanis a modell mindenféle biztosítás nélkül, egy toronymagas belvárosi épület erkélyének szélén ül.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mondtam màr, hogy félek a magasban?!😂🙈 #budapest #parlament #duna #photooftheday

Virág Anita (@anita_virag) által megosztott bejegyzés,

„Ez egy nagyon rossz példa is lehet, sajnos! Ez egy életveszélyes mutatvány. Bármikor elájulhatsz és zuhanhatsz 100 métert” – írta az egyik aggódó kommentelő, mire Anita válaszul elárulta, a képpel – vagyis egész pontosan a szokatlan helyszínnel – egyik legnagyobb félelmét győzte le. Király Viktor menyasszonya ugyanis azok közé tartozik, akik félnek a magasban, ám a feladattal sikerült legyőznie fóbiáját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top