Sztárok

Hiányzik a televíziózás a Kisváros exsztárjának

Tóth Auguszta évekig szerepelt a Kisváros című sorozatban. A színésznő azóta számtalan színházban játszott, több elismerést és díjat kapott, jelenleg a Nemzeti Színház tagja. A filmes munkák mégis elkerülték, ami előtt értetlenül áll.

Tóth Auguszta közel 8 évig alakította a Kisváros című sorozat bombázóját. A Jászai Mari-díjas színésznő azóta több vidéki és fővárosi színházban játszott, jelenleg a Nemzeti Színház társulatának tagja, sőt énekesi tehetségét is időről időre megcsillogtatja, hiszen nemsokára napvilágot lát második zenei albuma is. Mindezek mellett szívesen visszatérne a televíziózáshoz, hiszen a Kisváros című sorozatban való szereplést is élvezte.

Tóth Auguszta színésznő

fotó: Rózsa Erika / Nemzeti Színház

„Nagyon sokat tanultam a Kisvárosból. Jó volt a forgatókönyve, míves munkák voltak benne, minden kolléga, aki lehetőséget kapott, minőségi jelenlétet nyújtott. Mindannyian nagyon élveztük a forgatását, rengeteget tanultam Molnár Piroskától, Piros Ildikótól, Kozák Andástól. Hiányzik” – emlékezett vissza a 95.8 Sláger FM-en a színésznő, aki nem tudja mire vélni, hogy elkerülik a filmes megkeresések.

„Talán egy kicsit belterjes lett ez a szakma, de nem szeretnék senki felett pálcát törni. Nem tudom, miért alakult így. Szerepelhettem az angol Fallen című sorozatban, ahogy a Válótársakban is, amit szintén nagyon élveztem. A külföldi produkciókban mindig megkérdezik tőlem, hogy miért jöttem statisztaszerepre, én pedig sose akarok visszavágni, hogy azért kerestek meg, mert minőségi munkát várnak tőlünk, de csak kicsi szerepekre. Gondoltam arra is, hogy nyitok a külföldi ügynökségek felé. Nincs bennem felháborodás, valamiért ez így alakult, de nem tudom az okát, hogy miért. Csak találgatni szoktam” – mondta a Sláger Témában Tóth Auguszta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top