Sztárok

Tóth Andi ultimátumot adott a párjának

A szerelmesek mára már összecsiszolódtak. Egy-egy vita során azért még ma is előfordul, hogy elbizonytalanodnak, komolyan tervezhetnek-e együtt a jövőben.

Tóth Andi és Szabó Ádám se veled, se nélküled kapcsolata végre kezd nyugvópontra jutni, és a zenész már a gyerekvállalásra is készen áll, de a fiatal énekesnő ezt egy feltételhez köti: csak akkor szül, ha párja elveszi – írja a Bors.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

 „Néha megkérdezem Ádámot, hogy most mit szeretne, de mindig arra jutunk, hogy együtt szeretnénk leélni az életünket, máshogy egyszerűen nem tudjuk elképzelni” – árulta el a tanulás helyett a karriert választó Tóth Andi, aki már a házasságra is készen áll, de még ebben sem egyeztek meg. Úgy tűnik, a családalapítás a kora miatt Ádámnak sürgősebb.

Klasszikus párkapcsolatot szeretnénk élni: először a házasság, aztán a gyerekek. Ádám mindenesetre már mondogatja nekem, hogy 30 éves korára szeretne egy gyermeket. Akkor én 23 leszek, és ha addigra rendeződnek közöttünk ezek a vitás kérdések, akkor simán belevágnék” – mondta el a 20 éves énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top