Sztárok

Megszületett Miranda Kerr gyereke, szép nevet kapott

Az ausztrál szupermodell, Miranda Kerr nemrég világra hozta a harmadik gyerekét, és más sztároktól eltérően nem titkolta a kicsi nevét sem.

Megszületett Miranda Kerr és a 29 éves Snapchat-milliárdos, Evan Speiegel második közös gyereke. A 36 éves modell és a baba is remekül van, és mindenkinek megköszönték a kedves szavakat. 

Evan Spiegel és Miranda Kerr idén nyáron  (Fotó: JB Lacroix/Getty Images)

A People magazinnak eljuttatott közleményükben ennyi áll:

„Úszunk a boldogságban, hogy Myles megérkezett hozzánk és  nagyra értékeljük a kedves szavakat és a jókívánságokat ebben a különleges időszakban. Nem lehetnénk izgatottabbak, hogy végre a családunkban üdvözölhetjük a csodálatos kisfiunkat.”

Miranda Kerr és és Evan Spiegel márciusban jelentették be, hogy a a második gyereküket várják. Bár a baba nemét korábban tudták, akkor úgy nyilatkoztak: ez egy olyan apró kis részlet, amit a nyilvánosság előtt szeretnének titokban tartani. 

Miranda már két kisfiú anyukája. A nyolcéves Flynn édesapja Orlando Bloom, akitől 2013-ban vált el a modell, Spiegellel közös Hart fia pedig másfél éves

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top