Sztárok

Nem csak show, valódi egymásnak feszülés: kinek szurkolsz Séfek Séfében?

Komolyan veszik a séfek az idei versenyt is, tényleg győzni akar mindhárom. Te kinek drukkolsz?

Teljesen eltérő egyéniségek, és a módszereik is különbözőek, de az közös Vomberg Frigyesben, Wolf Andrásban és Krausz Gáborban, hogy nem veszik félvállról a Séfek Séfe versenyét. A csapatot mindenki igyekezett úgy összeállítani, hogy nála legyen a győztes.

Te melyik séfet tartod a legesélyesebbnek idén? 

Egyelőre csak Vomberg Frigyes csapata teljes, pedig sok néző gondolta, hogy éppen Kozi miatt a pirosaknál lesz a legtöbb feszültség, és ez kihat majd a teljesítményükre. 

Vomberg Figyes csapata balról jobbra: Hajós Ági,  Kozári Ági (Kozi), Balogh Emília, Varga Viktor, Besenyi Zoltán, Kelemen Áron (Fotó: TV2)

Wolf András csapata tegnap búcsúztatta el Dúzsi Zolit, és bár vesztettek, az kétségtelen, hogy ők a legnyugodtabb csapat. Gyakorlatilag már a második közös feladatnál látszott, hogy egymásra hangolódtak. 

Wolf András csapata balról jobbra: Palotás Timi, Kőrösi Blanka, László Andrea, Bánszki Bence, Cser Ádám, Dúzs Zoli (Fotó: TV2)

Talán a legtöbb szakácsként végzett versenyző Krausz Gábor csapatában van, ami azért egy szempontból érdekes: a séfek egyetértenek abban, hogy amatőr is megnyerheti a versenyt, bár minimális erre az esély. 

Krausz Gábor csapata balról jobbra: Pálfi Barbara, Szabó Péter, Szikra Gabi, Jeremiás Dominik, Törőcsik Zoli, Papdi László (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top