Sztárok

Gyönyörű nő lett Szandi nagylánya – Blanka kicsiként és most

Szandi akkor és most fotója a lányával lélegzetelállító.

Szandi lányát gyakran láthatjuk az énekesnő közösségi oldalain, mégis, a mostani fotója eléggé más. Blanka és édesanyja egy közös artistaprodukcióra készülnek. Azt a Csak show és más semmi című műsorban láthattuk, hogy Szandinak nem okoz problémát az effajta megmérettetés, most azonban a lányán a sor, hogy megmutassa, mit tud. 

„Amikor karjaimban tartottam az én kis koraszülött 1640 grammos kislányomat, valaki azt mondta volna, hogy alig több, mint 19 év múlva együtt fogunk bemutatni egy artistaprodukciót a magasban egy cirkuszban, biztos, hogy nem hittem volna el…” – írta Szandi az Instagram-oldalán, egyúttal meghívta a követőit a nagyszabású show-ra.

Ahogy Szandi, úgy mi is nehezen hisszük el, hogy Blanka már felnőtt nő, hiszen a születésétől kezdve ismeri az egész ország. Mutatunk pár fotót, hogy lásd, miből lett a cserebogár. 

Megnézem
Összes kép (3)

 Most pedig már igazi nővé érett Blanka, ráadásul nagyon hasonlít az édesanyjára. Nemrég még a Nők Lapja címlapján is szerepeltek:

Ez pedig egy újabb kép a próbáról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top