Sztárok

Kigyógyult drogfüggőségből a Drága örökösök sztárja

Pápai Rómeó mélyszegénységből küzdötte fel magát.

Forgatókönyvírók találhatnak csak ki olyan kacskaringós élettörténetet, mint amilyen Pápai Rómeónak megadatott. A Drága örökösök 25 éves sztárjának pályája többször is félrecsúszhatott volna, de ő mindig talpra állt. Még fel kell dolgoznia, vallja, hogy milyen mélyről indult, és hova jutott.

„Veszprémben éltünk egy ablaktalan házban mélyszegénységben, három idősebb és két fiatalabb testvérem van. Óvodás voltam, amikor zirci nevelőszülőkhöz kerültünk, azok azonban csak a pénzre hajtottak: másfél év alatt szépen megszedték magukat az értünk kapott havi pénzekből, és lepasszoltak minket. Egy pápai házaspár szerencsénkre mind a hatunkat befogadta. Nekik köszönhetjük, hogy egy család maradhattunk, nem kellett szétszóródnunk, és hogy jutottunk egyről a kettőre…” – mesélt a Story magazinnak gyerekkoráról Pápai Rómeó.

De később sem volt könnyű élete. Tizennyolc évesen Budapestre költözött egy utógondozó otthonba, alkalmi munkákat vállalt, de két-három évre a kábítószer rabjává vált. Azt mondja, ez volt élete legmélyebb pontja.

Hogy Rómeó hogyan tudott kimászni a gödörből, milyen komoly betegséggel kellett szembenéznie, és hol tart most, az kiderül a legfrissebb Story magazinból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top