Előtte-utána: 12 kilót fogyott a Séfek Séfe versenyzője, Kőrösi Blanka a forgatás óta

nlc | 2019. Október 24.
A Séfek Séfe forgatása alatt már keményen diétázott, azóta pedig 12 kilót sikerült leadnia Kőrösi Blankának. Nézd meg a változást!

A tegnapi Séfek Séfe-adásban olyan történt, amit még nem láttunk: Wolf Andrásból előhozták a versenyzők a legrosszabbik énjét, és ő maga is beismerte, hogy ilyen állat módjára nagyon ritkán viselkedik. A kiabálás után a séf reménykedett abban, hogy a kék csapat aznap főzni megy és nem is akart tányért begyűjteni a napi kihívás során. Végül Wolf csapatából távozott egy versenyző, és Kőrösi Blanka úgy fogalmazott: kicsit megkönnyebbült, amiért így alakult. 

Wolf András csapata balról jobbra: Palotás Timi, Kőrösi Blanka, László Andrea, Bánszki Bence, Cser Ádám, Dúzs Zoli (Fotó: TV2)

„Rengeteget tanultam Wolf Andrástól, de nem nekem való ez az időre főzés és az ilyen jellegű csapatmunka, erre is rá kellett jönnöm. Ami bántott, hogy csalódást okoztam neki” – mondta nemrég a Séfek Séfe-sajtótájékoztatón Blanka, aki a forgatás óta kicserélődött. Nem csak azért, mert csupa mosoly volt és látszott, hogy mennyivel nyugodtabb, mint a versenyhelyzetben volt, hanem azért is, mert 12 kilót fogyott. 

„Igazi stresszevő vagyok, amikor feszült a helyzet, akkor csípőset eszem, mondjuk kolbászt és paprikát meg tejfölt, vagy tortillát sajtszósszal és valami erőssel, az bármikor jöhet. A cukrászat miatt érdekes módon éppen az édességet nem kívánom, de a forgatás alatt az állandó kóstolás is nehezítette a fogyókúrát.”

Többek között éppen azt tanulta meg Blanka Wolf Andrástól, hogyan kell fegyelmezetten viselkedni, és a verseny alatt döbbent rá arra, mennyit kell még fejlődnie. Képzésekre jár, és igyekszik tovább fejlődni. 

„András agyára mentem, hiszen én kezdőként voltam ott, ő is és a többiek is nagyon sokat segítettek, most pedig szeretném megtalálni a magam útját. Ebben a Séfek Séfe sokat segített, rendet rakni például ott tanultam meg, és azt is, hogyan engedjem szabadon a fantáziámat.”

Egy nehéz időszakot élt meg a forgatás idején Blanka, egy komoly szakmai és baráti kapcsolata ért véget, úgy érzi, ez is akadályozta abban, hogy jobban tudjon teljesíteni. 

„Bármikor újrakezdeném a műsort, pláne most! Akkor voltak nehéz pillanatok, mert ott hamar rájössz, hogy az eufória miatt elhitted magadról, mennyire jó vagy, de ezt hamar kiverik belőled. Viszont Wolf Andrástól olyan püréreceptet kaptam, amit máig használok, még a diétázásba is belefért.”

Íme Kőrösi Blanka, ahogy a Séfek Séfe alatt megismertük, és ilyen most: 

séfek séfe Kőrösi Blanka

Séfek Séfe versenyző, Kőrösi Blanka (Fotó: TV2)

séfek séfe korosi blanka

Séfek Séfe versenyző, Kőrösi Blanka (Fotó: TV2)

wolf andras es csapata (1)

Wolf András csapta a Séfek Séfe sajtótájékoztatón (Fotó: TV2)

Exit mobile version