nlc.hu
Sztárok

Gyerekük lesz Zörgő Jánoséknak

Apa lesz Zörgő János, a Séfek Séfe győztese

Már minden készen áll a csöppség érkezésére.

Hamarosan apa lesz Zörgő János, a Séfek Séfe 5. évadának a győztese. “Májusban érkezik. Nagyon várjuk. A nemét nem szeretném elárulni. A bevásárlással nagyon jól haladunk. Szinte kész a babaszoba, már csak a bababútort kell összerakni és megvagyunk. Próbáltunk úgy vásárolni, hogy ha jönne egy másik, akkor neki is jó legyen” – mesélte a Mokkában.

Zörgő János,

Kisbabájuk is ott lesz Zörgő Jánosék esküvőjén – Forrás: TV2 / Mokka – videó

A babavárás mellett a szeptemberi esküvőre is készül a szakács és kedvese, annak az előkészületeivel azonban – mint mondja – meg vannak csúszva. “Próbáltunk eddig a babára koncentrálni, de most vetettük bele igazán magunkat. Most rendeltük meg pont a meghívókat. Egyeztetés alatt van minden. (…) Nagy lagzinak nem mondanám, inkább a család lesz ott. Próbálunk a hagyományokhoz is kicsit ragaszkodni, például az ételsorban. Olyan környezetben leszünk, ami a régimódi időkhöz nyúl vissza, viszont maga a berendezés, a díszítés modern lesz” – árulta el.

Zörgő János amúgy a Séfek Séfe álomnyereményéből költ az esküvőjére. Ezt már akkor “megsúgta”, amikor átvette a 10 milliót. Tavaly nyáron jegyezte el a barátnőjét, a görögországi nyaralásukon kérte meg Viktória kezét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top