nlc.hu
Sztárok

Leégett Kőrösi Blanka háza

Leégett a Séfek Séfe versenyzőjének a háza: Kőrösi Blanka sokkot kapott

Meghökkentő felvételeket osztott meg a Mokkában.

Kőrösi Blanka a Séfek Séfében szerepelt korábban, most azonban egy szomorú téma miatt tűnt fel újra a képernyőn. A Mokka vendége volt, ahol elmesélte, hogy pár nappal ezelőtt gyakorlatilag porig égett a házuk, mindenük odaveszett.

Kőrösi Blanka

Fotó: TV2

„Elmentünk a kisfiammal délután háromkor otthonról, háromnegyed órával később már hívtak a szomszédok, hogy ég a ház. Az egész egy óra alatt történt. Azóta sokszor végiggondoltam, hogy mi történhetett, de nem volt bedugva semmi, ami amúgy nem szokott. A szakértők szerint elektromos tűz volt, a kapcsolóház és a villanyóra lehetett a gond” – kezdte a műsorban Blanka.

„Szinte sokkot kaptam. Néhány hete költöztünk ki hivatalosan. Az elmúlt néhány hetünk olyan volt, mint egy Disney-film” – mondta a Séfek Séfe versenyzője, aki azt is elárulta, hogy tíz év alatt, a két kezükkel építették fel ezt a házat, ezért is hatalmas szívfájdalom, hogy a tűz martalékává vált.

Arról is beszélt, hogy a tűzoltók viszonylag hamar kiértek, ám sajnos az utak nem túl jók a környéken, így nehezen jutottak el a házig. Jelenleg a testvérénél laknak a kisfiával, akit eléggé megviseltek a történtek. 

Ha segítenél Blankának:

Számlaszám: 10300002-51303197-11103287

Név: Kőrösi Blanka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top