Sztárok

Tápai Szabinát durván megsértették, elegánsan válaszolt

Tápai Szabinát vérig sértette az egyik játékos, most reagált.

Egy előzetesben láthattuk, hogy a Fuss család, fuss! egyik játékosa megkérdőjelezte Tápai Szabina sportolói karrierjét, amire a kézilabdázó ugrik. Csütörtökön Szabina családja, Lőcziék és a Timi által edzett Szijjék fognak versenyezni a játékban maradásért, a vesztes családnak pénteken párbajoznia kell. A tét nagy, és nyilván senki nem szeretne veszíteni. Szabina a pálya szélén mindig lelkesíti a csapatát, felhergeli őket, ami most sem volt másképp.

Ezt Szijjéktől Norbi sértésnek veszi – annyi hangzik el Szabina részéről, amikor az ő csapata ront, hogy ez a futam azért ment el, mert mi rontottunk, nem azért, mert ők jobbak, ezt a pontot odaadtuk, ne legyen többet ilyen. Illetve amikor taktikázni próbálnak Szijjék, de nem győznek úgysem. Ekkor annyit mond Szabina a fiainak, hogy „azt hitte, hogy majd ő, a kis hülye”, viszont ebben semmi bántó nem volt. 

Innen jutott el a konfliktus odáig, hogy a verseny végi értékelésnél kikéri magának ezt Norbi. és sportszerűtlennek, edzőhöz nem méltó viselkedésnek tartja. Szabina odament hozzá, hogy beszéljék meg felnőtt emberek módjára a dolgot, mire Norbi megkérdőjelezte a kézilabdázó sportolói karrierjét, amire most reagált. 

„Már a hét elején feltűnt, hogy a Szijj család a verseny közben mindenre figyel, Lacira, a bíróra, a többi csapat edzőjére, csak éppen arra nem, ami a dolguk lenne: a saját edzőjükre és a futamukra. Hamar kiderült, hogy könnyen meg lehet őket zavarni, úgyhogy részemről tudatos volt egyfajta pszichikai hadviselés, főleg azok után, hogy láttuk, Gabikával nehezebb dolgunk van, mint ahogy azt az első versenynapon gondoltuk. Szerdán eldőlt, hogy mi versenyzünk velük a játékban maradásért, és nagyon nem szerettem volna párbajozni egy idegen családdal. Így valóban, a pálya szélén kicsit erősebben fogalmaztam, és látványosabban gyúrtam fel a versenyre a fiaimat. Teszem hozzá, hogy az efféle ugratások, odamondogatások a többiekkel, versenyzőkkel és edzőkkel mindennaposak a Fuss család, fuss! eleje óta, senki nem vette még sértésnek a másiktól, nem bántódott meg. Norbi, úgy tűnik, hogy ezt nehezen kezelte. Én szerettem volna megbeszélni, hogy mi is a problémája, bocsánatot is kértem tőle kamerák előtt és azon kívül is, ha esetleg megbántottam, de ahelyett, hogy rendeztük volna a dolgot, az hangzott el, amit a nézők is láthatnak. Vannak emberek, akikkel nem lehet leállni vitatkozni, Norbi is ilyen, mert egy sértés volt a válasza. Ettől függetlenül én nem haragszom rá, csak nem igazán tudom hova rakni az ilyen viselkedést” – magyarázta Tápai Szabina.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top