Sztárok

Love Island: Zsani és Norbi szerelme folytatódik, a villán kívül is összejöttek

Bár nem volt idejük megélni a kapcsolatukat a villában, azon kívül folytatódik a szerelem Zsani és Norbi között.

Végül Zsófi és Ticián nyerte meg a Love Islandet, sokan találtak szerelmet a műsorban. Többek között Zsani és Norbi, akik a játék vége felé kezdtek el érdeklődni egymás iránt, viszont nem volt idejük kiélvezni a kapcsolatukat és teljesen megismerni egymást. A páros úgy döntött, a villán kívül folytatja – mióta hazaértek, sok időt töltenek együtt, de még nem tudják, pontosan mi is van kettejük között.

,,Sokan kérdeztétek mi van velünk, találkoztunk-e, valósak-e az érzelmeink, taktika volt-e, hogy csak az utolsó napokban jöttünk össze?! Ez egy folyamat volt… ugyanúgy mint a kinti életben, rá kellett ébrednünk, hogy bárki is van mellettünk, mégis egymáshoz megyünk tanácsokért vagy csak simán beszélgetni egyet… ez hozott minket össze, hogy megismertük egymást! Nyilván a »valóságban« sokkal nehezebb lesz, hisz itt nem tudunk csak egymásra koncentrálni, és sajnos elég messze is élünk egymástól… nem tudunk ígérni semmit se nektek, sőt még egymásnak sem, de a sok kérdést megválaszolva: szeretnénk egymást jobban megismerni, és amennyit az időnk enged, egymással tölteni…” – írta az egyik fotójához Zsani, akit folyamatosan bombáznak a Norbival kapcsolatos kérdésekkel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top