Sztárok

Rúzsa Magdi szülei is szerepelnek a legújabb videóklipjében – először mutatja meg őket

Rúzsa Magdi olyan pillanatokat mutat a gyerekkorából, amire eddig nem volt példa.

Rúzsa Magdi nagyon ritkán beszél a magánéletéről, főleg a szüleiről. Az énekesnő a legújabb videoklipjében visszatért a gyerekkorába: általános iskoláját, a pályaudvart, a kaszálót, mindent megmutat, ami erre emlékezteti. Magdi Kishegyesen forgatta a videót, amiben ezúttal a szülei is szerepelnek. 

„A szüleim is szerepelnek a videóklipben, ami külön élmény, mert ezáltal örökre megmarad az arcuk, benne lesz ebben a dalban. Nagyon izgalmas volt! Sosem gondoltam volna, hogy lesz ilyen, de érik, változik az ember, én is öregszem, emiatt egyre fontosabbak ezek a dolgok. Olyan jó, hogy mindketten ott vannak, egy ilyen dalban szerepelnek” – mesélte a Borsnak Rúzsa Magdi, majd elárulta, nagyon izgul a forgatáson.

„Tele voltam izgalommal, de valami furcsa megnyugtató érzés is ott volt a levegőben. Mindig Budapestre vágytam. Úgy fogadott be a város és én is őt, mintha oda születtem volna. Most is szeretem, ez így is marad. Egymáshoz valók va­gyunk. Imádom Budapestet az összes jóval és rosszal együtt” – árulta az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top