Sztárok

Szerencsétlenségsorozat: megint baleset érte Marcellinát

Mostanában rájár a rúd az énekesnőre.

Komoly balesetet szenvedett szerdán a népszerű szaxofonos-énekesnő, Marcellina! Dunaparti házánál – ahova tavasszal betört az ár – sétált épp a stégen, amikor egy rossz lépést követően másfél métert zuhant a meredek partoldalra, az eszméletét is majdnem elvesztette. Párja és fia vitték fel a kertbe a megsérült zenészt – írja a Blikk.

Marcellina (forrás: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

„Félájult voltam, alig tudtam magamról. Sajnos nemcsak a jobb vállam és a karom sérült meg, hanem a fejemet is csúnyán beütöttem. Az egész jobb oldalamat véres zúzódások borítják” – idézte fel a történteket  Marcellina, aki egy éve az Alpokban balesetezett quadjával. Szegény énekesnőre rájár a rúd: tavasszal életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani. Az énekesnő olykor teljesen megmagyarázhatatlanul összerogyott, ezért kivizsgáltatta magát, de a CT-vizsgálatról egyenesen egy kórterembe vitték, és azonnal gyomorműtétet javasoltak. A hasi aortája legalján ugyanis egy elzáródás alakult ki, ez gátolta a lábai vérellátását

Szerdán a kiérkező mentők a Központi Baleseti Ambulanciára vitték a balszerencsés énekesnőt, ahonnan saját felelősségre távozott még aznap. Fájdalmai azonban nem enyhültek az otthoni lábadozás ellenére sem, sőt egyre erősödtek. „Jelenleg borogatom a zúzódásaimat, jégakkuk vannak az egész testemen. Minden testrészem sajog, sajnos, úgy tűnik, minden évben kijut nekem egy csúnya baleset” – panaszolta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top