Sztárok

Hosszú Katinka nagy dobásra készül

Nem titkolja az úszóklasszis, eksztázisba került.

Budapesten is debütál a Hosszú Katinka közbenjárásával életre hívott új nemzetközi úszósorozat, az ISL. Szombat és vasárnap este 18 órától a Duna Arénában is bemutatkozik a világ legjobbjait felvonultató rendhagyó viadal. A háromszoros olimpiai bajnok csapata, a Team Iron – amely már túl van a verseny amerikai állomásán – egyelőre a négyes mezőnyből a harmadik helyen áll.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

„A hangulat, a fények és a miliő teljesen más, mint egy hagyományos versenyen. Külön izgalmas, hogy csapatban versenyzünk, mert tudunk egymásnak szurkolni. Szó szerint eksztázisba kerültem”vallotta be a Borsnak a 300. aranyérmét is megszerző magyar klasszis. Hosszúék egyébként külön koreográfiát készítettek a társakkal a szurkolásra, a bevonulásra és a csapatkiáltásra.

Akik kilátogatnak most hétvégén a Duna Arénába, hatalmas show-ra, közönségszórakoztató, izgalmas, nem mindennapi versenyre számíthatnak. Hosszú Katinka állítja, ebben a sorozatban gyakorlatilag minden más, mint egy hagyományos úszóversenyen: óriási show és DJ a garancia a hangulatra. Emellett különlegesség, hogy a csapat eredménye a lényeg, ezért az egyéni célokat itt mindenki félreteszi. A 30 éves klasszis egyelőre nem árulta el, milyen számokban ugrik medencébe a 25 méteres viadalon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Already having too much fun and we are just beginning @iron_is @iswimleague

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

A „legmagyarosabb” csapatban Hosszú mellett ott van a világbajnok és világcsúcstartó Milák Kristóf, továbbá Szabó Szebasztián, Késely Ajna, Kozma Dominik, Jakabos Zsuzsanna, Bohus Richárd, Verrasztó Dávid és Gyurta Gergely is. A londoniaknál Kapás Boglárka és Bernek Péter szerepel.

(Bors / MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top