Sztárok

Pál Dénes: „Ma már kevésbé menő a tisztelet, az udvariasság”

Vadonatúj esttel készül Pál Dénes, amelyen nem csak zenei kalandokra hívja rajongóit. Az énekes különleges kikapcsolódást ígér azoknak, akik szívesen vesznek részt egy izgalmas időutazásban.

Pál Dénes nagyon ritkán beszél a magánéletéről, éppen ezért nagyon érdekes az új koncertsorozata, amelyben a gyökereihez is visszatér. Betekintést enged az életébe azokon a dalokon keresztül, amelyekhez szép vagy éppen keserédes emlékek fűzik. Az énekes csokorba szedte és újragondolta azokat a dalokat, amelyek élete és pályája során fontossá váltak számára. Zenekarával új, lendületes és fiatalos hangzást adnak az örök érvényű slágereknek, élvezhetővé téve azokat minden korosztály számára.

Pál Dénes egyedülálló koncerttel készül (Fotó: Pál Dénes – Facebook)

„Mi otthon mindig zenét hallgattunk, a nagyszüleimnél a lemezjátszón vagy a rádióban a magyar nótától a retró slágerekig minden szólt. Velük főleg magyar előadókat hallgattunk, ezekhez a dalokhoz nyúltam vissza most, amikor a Járom az utam-estre válogattam a műsort. Az angol nyelvű, rockosabb hangzással már egészen kicsi koromban a keresztapám ismertetett meg. Tudom, hogy engem sokan régi vágásúnak tartanak, de nem tartom »cikinek«, hogy a szüleimtől, nagyszüleimtől ilyen értékeket örököltem. Ma már kevésbé »menő« a tisztelet, az udvariasság, az, hogy egy férfi minden körülmények között maradjon férfi, és soha ne kezeljen le senkit. Talán ezek a szavak ma kicsit divatjamúltak, de úgy gondolom, érdemes leporolni őket” – árulta el Pál Dénes.

Az első előadásra november 17-én, a Hatszín Teátrumban kerül sor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top