Sztárok

Tápai Szabina végzettsége lázban tartja az embereket

Tápai Szabina nemcsak a pályán remekel, hanem a tévéműsorokban is, mindezt pedig ügyesen összehangolja az anyasággal. Belemásztunk a Google algoritmusába, hogy megnézzük, mire keresnek az emberek vele kapcsolatban.

Amire a legtöbben keresnek: Tápai Szabina gyermekei

Tápai Szabinának és Kucsera Gábornak két csodaszép gyermeke van. Benit sürgősségi császármetszéssel hozta világra Szabina hat évvel ezelőtt, majd tavaly novemberben megszületett a kislányuk, Milla, a bratyó pedig még aznap délután meg is látogatta húgát a kórházban. „Fantasztikus volt látni, ahogy Bence a karjába veszi, és babusgatja, nekem úgy tűnt, mintha már ismernék egymást”mesélte a boldog anyuka a szülés után a Story magazinnak.

Szabina később többször is megosztotta az Instagramon, hogy mennyire fantasztikus testvéri szeretet jellemzi a gyermekei kapcsolatát. „Annyira boldog vagyok, hogy a Beni így fogadta a Millát! Nagyon sok időt fordítottunk arra, hogy felkészítsük, és azt hiszem, eddig nagyon jól sikerült”írta egyszer, arról pedig már a Best magazin egyik idei lapszámában beszélt, hogy Beni és Milla mennyire hasonlítanak egymásra. „Millának ugyanolyan haja van, bár egy kicsit világosabb, és az ő arcocskája is olyan kerek. A természetük is megegyezik, a fiam pici babának ugyanolyan türelmes és nyugodt volt, mint a kishúga.”

A kétszeres anyuka a Lokálnak egyébként úgy nyilatkozott: fontosnak tartja, hogy férje ne csak anyaként nézzen rá, hanem kívánatos nőként is: „Igyekszem otthon is csinosan öltözködni, tetszeni neki, ápolni a szerelmünket. Miután a gyerekek elalszanak, esténként elkezdődik a mi időnk…” Ezzel együtt Tápai – ahogyan ő fogalmazott – sosem titkolta, hogy a férjével való kapcsolata nem volt mindig felhőtlen. „Milla érkezésével azonban minden megoldódott, egy tökéletes család lettünk. Olyan harmóniában élünk négyesben, amire mindig is vágytam.”

Tápai Szabina - Fotó: TV2

Tápai Szabina (Fotó: TV2)

Amire a legtöbben keresnek: Tápai Szabina, válogatott

„9 évesen kezdtem el kézilabdázni. Nem volt nehéz döntés, hiszen édesanyám is ezt a sportot űzte” – írja saját oldalán Tápai Szabina, aki 2001-ben Kiskunhalasra került, majd 2002-től 2008-ig Székesfehérváron játszott, később pedig kézizett Vácon és a Vasasban is, de 2015-ben visszatért Székesfehérvárra. A magyar válogatottban ifjúsági EB-n bronzérmes, a főiskolás VB-n pedig ezüstérmes Szabina végül 2016-ban jelentette be, hogy visszavonul – akkoriban sokan találgatták, vajon mi lehet az oka, mígnem aztán egy tévéműsorban ő maga szólalt meg ezzel a meghatározó lépéssel kapcsolatban. Mint elmondta, a döntése mögött az állt, hogy új edzőjével cicaharcba keveredett, és nem tudott jól kijönni a helyzetből, amit tovább súlyosbított, hogy a médiakarrierje is szúrta a mester szemét (Szabina ekkoriban férjével együtt az Édes Életben szerepelt). „Még egy évre szólt a szerződésem, és szerettem volna kitölteni, de nem úgy alakultak a dolgok. Az edzőmmel nem tudtunk kijönni egymással” – mondta a sportolónő, aki bár véglegesnek gondolta a visszavonulását, a második terhessége előtt visszatért a Szent István SE NB1/B-s csapatában.

Tápai Szabina

Fotó: MTI / Illyés Tibor

Amire a legtöbben keresnek: Tápai Szabina, diéta

Tápai Szabina már alig két hónappal a második szülése után bombaformában volt. Sportolóként ő persze mindig is figyelt az egészséges étkezésre, de az első terhessége során azért elmondása szerint rá is felszaladt közel 20 kiló – igaz, utána a szoptatás alatt rögtön kiiktatta az étrendjéből a cukrot és a fehér lisztet, helyettük pedig sok gyümölcsöt és zöldséget evett. Ami a második várandóssága utáni formáját illeti, akkoriban reggelenként 30 perces tornával kezdett, és gyakran járt abba a szépségstúdióba is, ahol személyi edző húga dolgozik.

Amire a legtöbben keresnek: Nagy Duett, Macskák

2018-ban a Nagy duett hatodik évadában szerepelt Tápai Szabina, ahol profi partnere Takács Nikolas volt, és közösen nemcsak a zsűri, hanem a nézők tetszését is elnyerték, egészen a fináléig menetelve. A második helyen végző páros egyik produkciója a Macskák musical betétdala, az Elvisz Trén volt.

Tápai Szabina

Fotó: TV2

Érdekes egyébként, hogy ebben az évadban sok hölgy versenyző kismamaként állt színpadra: várandósan énekelt Rózsa György partnereként Csobot Adél, a negyedik helyet megszerző Kollányi Zsuzsi és maga Tápai Szabina, sőt még a zsűriben ülő Nagy Adri is kisbabát várt. Az anyák napi adásban a négy hölgy el is énekelte a Spice Girls egyik legsikeresebb dalát, a Mamát.

Tápai Szabina

Fotó: TV2

Amire a legtöbben keresnek: Tápai Szabina végzettsége, életrajz

Mindig megdöbbenünk, mennyi különböző dologra kíváncsiak az emberek egy-egy hírességgel kapcsolatban – valamiért például Tápai Szabina életrajza és végzettsége is nagyon forró téma a keresőkben. Nos, a sportoló weboldalán szereplő adatok szerint Szabina Kiskunhalasra járt általános iskolába és gimnáziumba is, majd a Kodolányi János Főiskolán tanult tovább kommunikáció és művelődésszervező szakon.

Ilyen a szerelem

Álljon itt Kucsera Gábor és Tápai Szabina szerelmének története is, ami simán lehetne az alapja egy romantikus filmnek. Ahogyan Szabina a TV2 egyik műsorában fogalmazott, egy tatai edzőtáborban találkoztak először, és rögtön „lestoppolta” Kucserát. „Jöttem ki a szobából, szokás szerint nyomtam a szöveget, és amikor kifordultam, nekimentem Kucserának. Póló természetesen nem volt rajta, csak a meztelen felsőtest, iszonyatosan ki volt gyúrva, én meg csak néztem, és annyit bírtam kinyögni, hogy »helló«. Rögtön visszamentem a szobába, és mondtam a többieknek, hogy már tudom, ki az a Kucsera, mert előtte fogalmam sem volt róla, pedig az egész csapat arról beszélt, hogy milyen jól néz ki. Mindig mondtam a csajoknak, hogy jaj, ugyan már, kit érdekel… Aztán megláttam, és kijelentettem: ő az enyém.” Szabina és Gábor 2007-ben gabalyodott egymásba, ám két évvel később szakítottak. Sokáig viszont nem bírták egymás nélkül, és 2013-ban a kézisből Kucsera-Tápai Szabina lett.

Amire a legtöbben keresnek: Tápai Szabina és Kulcsár Edina

Hát van ember, aki nem imádja Kulcsár Edina kisfiának, Medoxnak és Tápai Szabina kislányának, Millának a közös fotóit? Mi odáig vagyunk értünk. A képek persze nem véletlenek: nemcsak Edina és Szabina jó barátok, hanem a férjeik is nagy cimborák, ráadásul az egykori szépségkirálynő és a sportoló alig két hónap különbséggel szült tavaly ősszel. Szabina egyébként akkor is egyből Edinához fordult, amikor segítséget keresett a gyermekei felügyeletéhez a Fuss, család, fuss! felvételei miatt. „Felhívtam a barátnőmet, mert ismertem az ő bébiszitterét – mondta a FEM3-ban Tápai. – És Dóri volt az, aki segített nekünk ebben az időszakban.”

Kulcsár Edina és Tápai Szabina – fotó: Nagy Zoltán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top