Sztárok

Megvan, mikor indul A Konyhafőnök VIP új évada

November 11-től minden hétköznap újra az RTL Klub műsorán jelentkezik a népszerű gasztroreality VIP kiadásának vadonatúj szériája.

Idén nem csupán a Michelin-csillagos séfek hírességekből álló csapatai csapnak össze, hanem maguk a séfek is komoly kihívásokkal készülnek egymás számára! A legváratlanabb pillanatokban állíthatják majd be egymást a versenyzők közé főzni, így nekik a sztárokkal együtt kell majd ugyanazokból az alapanyagokból minél különlegesebb fogásokat készíteniük.

Az új Konyhafőnök VIP-évadban a Válogató hét is izgalmas új fordulatokat hoz. Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő egy-egy napon felülbírálhatják zsűritársaik döntéseit, mi több, a versenyzőkre talán a műsor történetének egyik legkegyetlenebb fordulata vár: hiába kapnak kötényt az egyik séftől, a Válogató héten nem érezhetik magukat biztonságban az utolsó pillanatig, hiszen most a séfek akár el is vehetik tőlük a kötény,t és átakaszthatják annak a versenyzőjelöltnek nyakába, akinek a teljesítményét jobbnak ítélik.

A Konyhafőnök VIP idei terítékén a következő sztárok szerepelnek: Cinthya Dictator, Cooky, Császár Előd, Cserpes Laura, Delhusa Gjon, Demeter Alexandra, Domokos László, Gajdos Tamás, Gerendásy „ÉNB Teo” Gábor, Gesztesi Máté, Görgényi Fruzsina, Kammerer Zoltán, Kiss „ÉNB Bécy” András, Kiss Péter Balázs, Lukács Mikike, Mihalik Enikő, Molnár Andrea, Nagy Bogi, Nagy „VV Leo” Zsolt, Nyári Dia, Oláh Gergő, Rippel Feri, Róka Adrienne, Rubint Réka, Sánta László, Sipos Tamás, Solti Ádám, Somorjai „Miss Bee” Ilona, Sztarenki Dóra, Taka, Tihanyi „ÉNB Karesz” Péter, Vámosi Viktória, Varga Győző, Vasvári Vivien, Verebes Linda, Völgyi Zsuzsa.

Mindenkinek tehát a lehető legjobb formáját kell hoznia, hogy végleg meggyőzze a két Michelin-csillagos séfet, hogy ringbe szállhasson a Konyhafőnök VIP-címért és az ezzel járó 10 millió forintért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top