Sztárok

Ismét a közönség választhatja meg Az Év edzőit (x)

Második alkalommal hirdette meg országos versenyét a Well&fit online és print életmódmagazin, ahol a széles közönség bevonásával keresik az év legjobb edzőit 5+1 kategóriában.

A magazin már közel két évtizede segít tanácsokkal ellátni az egészségesebb, sportosabb és tudatosabb életmódra vágyó olvasóit. Az Év edzője díj is azért született, hogy végre reflektorfénybe kerülhessenek azok az edzők, akik kitartó munkával, óriási erőfeszítéssel segítik a hozzájuk fordulókat, hogy egészségesebben, sportosabban élhessenek. A versenyen a személyi edzőktől kezdve a hivatásos sportolók edzőjéig bárki részt vehet, aki jelentkezett, vagy akit jelöltek a versenyre.

A verseny mostani, egyben záró szakaszában, 2019. november 17-ig személyi fitneszedző, csoportos órát tartó fitneszedző, prezenter, sportedző/csapatsportedző kategóriában lehet szavazni arra az öt-öt jelöltre, akik a tavasz óta tartó jelentkezési időszak alatt a legtöbb ajánlást gyűjtötték össze kategóriájukon belül. Az év felfedezettjének járó díjat a verseny szakmai zsűrije választja ki a kategória jelöltjei közül.

A szavazatokat a szervezők oldalán a wellandfit.hu-n lehet leadni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top