Sztárok

Nacsa Olivér volt párja, Somossy Barbara 10 kilót fogyott az utóbbi hónapokban

Nacsa Olivér és Somossy Barbara 2 hete jelentették be, hogy válnak. Utóbbi nagy változáson ment keresztül.

Másfél év szerelem és alig több mint egy év házasság után, Nacsa Olivér és Somossy Barbara október közepén jelentették be, hogy elválnak útjaik. „Mindketten hálásak vagyunk, hogy megtaláltuk egymást, és megadta a jó Isten ezt a másfél évet, amelyet közösen tölthettünk együtt boldogságban, szeretetben. Emberként továbbra sem fogjuk soha egymás kezét elengedni” – írta akkor Barbara. 

Most a BEST magazinnak nyilatkozott az elmúlt hónapokról. Leadott 10 kilót, bár elsősorban nem a válás számlájára írja, csupán egy időben többet engedett meg magának, mint addig, ezért csúsztak fel rá a kilók. Betartotta az étrendet, most pedig leadta azt, ami felment rá. „Az elmúlt hónapokban tíz kilótól szabadultam meg, de lehet, hogy senki nem vette észre rajtam, ami felugrott rám, mert odafigyeltem az öltözködésemre. Tavaly télen kicsit elszaladt velem a ló, nem igazán figyeltem oda, mit vagy éppen mennyit eszem, ez lett a vége. Nyáron viszont sikerült megálljt parancsolnom” – mesélte a lapnak a műsorvezető.

Barbara a válási procedúráról is mesélt, bár ködösen fogalmazott. „A sport miatt a csalódásokat, a bukásokat is könnyebben veszem: felállok, és megyek tovább előre. Úgy, hogy közben magammal viszem mindazt, amit megtapasztaltam. Nehézségek mindig lesznek, de ha észrevesszük a jó dolgokat, amiből épülhetünk, akkor máris rengeteg újat tanultunk.”

A BEST

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top