Sztárok

Nehéz időszakon van túl Szulák Andrea

Sok problémán kellett túllépnie a színésznőnek, de sikerült neki.

Lelki megpróbáltatások sora érte Szulák Andreát. Aggodalmairól és félelmeiről ma már nyíltan tud beszélni, fél éve ugyanis a legjobb időszakát éli – írja a Blikk.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Egyszer csak leültem, majd megfogalmaztam magamnak, hogy mit akarok az életemben. Kérdéseket tettem fel magamnak, hogy bele akarok-e öregedni abba, hogy öregszem. Vagy abba, hogy nem biztos, hogy már én vagyok a topon, mert jönnek a fiatalabbak, a szebbek, az okosabbak, a trendibbek. (…) Sok olyan parám volt, amin át kellett magamat rágnom” – vallotta be a Családvarázs műsorban az 55 éves színésznő, aki ekkoriban szembesült a változókorral is.

Most már ki tudom mondani, hogy igazán jól vagyok.(…) Ezért nagyon keményen melóztam, kívül és belül is. Erről nem szokás beszélni, de egy nő életében vannak olyan szakaszok, amikor bizonyos váltásokat meg kell tudni élni” – árulta el a sokat fogyó Szulák Andrea.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top