Sztárok

Drasztikus váltásra készül Kocsis Tibor

Az énekes régi nagy álma, hogy a vendéglátás területén is megvesse a lábát. Szívesen nyitna egy saját kávézót vagy cukrászdát.

Évek óta élvezi a közönség szeretetét Kocsis Tibor, aki a 2011-es X-Faktor megnyerése óta mindig újabb és újabb dalokkal örvendezteti meg rajongóit. Az énekes élvezi a munkáját, bár néha egykori civil élete is hiányzik. „Az X-Faktor előtt volt egy civil munkám, amit nagyon szerettem. A sorsolási osztályon dolgoztam, ahol nagyon jól éreztem magam. Néha hiányzik az akkori életformám, teljesen más volt, mint amit az utóbbi időben élek. Az elmúlt 8-9 évemet csakis a zene határozta meg” – emlékezett vissza az RTL Klubon látható Édesítőben az énekes, aki megállás nélkül dolgozik újabb és újabb dalokon.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Jelenleg három dalon is dolgozom, ebből az egyik egy közös együttműködés eredménye lesz. Az egyik férfi előadóval közösen dolgozunk, a rap is meghatározó lesz ebben a dalban” – mondta titokzatoskodva a Sztárban sztár +1 kicsiben is szereplő Kocsis Tibor, aki azt azonban nem titkolja, hogy jövőbeli tervei között a vendéglátás is szerepel.

Régi nagy álmom egy saját kávézó vagy egy cukrászda megnyitása. Vonz a vendéglátás, mert szeretek emberekkel foglalkozni. Jó érzés látni, ha egy kávéval vagy egy süteménnyel szebbé lehet tenni az emberek napját. Sajnos ez az álmom még nem teljesült be, de tudom, hogy egyszer meg fog valósulni. Emellett szívesen tanítanék is, természetesen a zenénél maradva. Szívesen segítenék a gyerekeknek, fiataloknak ezen a pályán” – árulta el a műsorvezetőnek, Molnár Andinak Kocsis Tibor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top