Sztárok

Elhagyta az országot a Drakulics elvtárs sztárja

A színésznő úgy döntött, egy időre búcsút int Magyarországnak. Tavaszig biztosan külföldön marad a rendezőként is tevékenykedő Walters Lili.

Egy szempillantás alatt lett a hazai közönség kedvence Walters Lili, akit jelenleg a Drakulics elvtárs című mozifilmben láthatnak a nézők. Persze nem ez a színésznő első alakítása, több filmben és sorozatban is szerepelt már, sőt énekesnőként is bizonyított. A fiatal színésznő egy darabig biztos volt benne, hogy a színészi pálya az ő útja, ám később elbizonytalanodott.

Negyedik osztályos koromig tudtam, hogy színésznő szeretnék lenni. A környezetemben többen mondták is a szüleimnek, hogy vigyenek el drámatagozatra, színjátszókörbe, hogy lekössék azokat az energiákat, amik ott munkáltak bennem. Aztán elsodródtam, filmelméletet és esztétikát tanultam az egyetemen, amit végül el is végeztem, de sokszor éreztem azt, hogy minden elveszett. Rettegésben éltem, hogy mi lesz velem” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en a színésznő, aki az egyetem befejezése után felvételizett a Színművészetire is, ahol jelenleg rendezőként tanul. Hamarosan bemutatják első saját, önálló rendezését is, addig is a színésznő úgy döntött, hogy elhagyja az országot.

Fél évet töltök most Angliában, Canterburyben. A családom egyik fele kint él, így régóta ért az, hogy huzamosabb időre kimenjek. Izgalmas, hogy ott nullán vagyok, nem ismernek. Van bennem egy erre irányuló vágy, hogy ott is megpróbáljak valamit elérni. Szeretném, ha felerősödne az angolom annyira, hogy játék szintjén is ki tudjam magam fejezni azon a nyelven. Vágyom arra, hogy egy ilyen ismeretlen közegben is kipróbálhassam magam” – mondta a vasárnap 20:00-tól hallható Sláger Témában Walters Lili.

Kiemelt kép: MTI Fotó: Mohai Balázs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top