Sztárok

Döbbenetes ok miatt lett színész A Tanár című sorozat szereplője

Ötvös András kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, hogy miért lett színész. A Tanár című sorozat szereplője elárulta, azért választotta ezt a mesterséget, mert nem értett semmihez.

Számtalan díjat és elismerést zsebelhetett már be színészi alakításai miatt Ötvös András. A színész – színházi szerepei mellett – több filmben és sorozatban, köztük A Tanár címűben is játszott már, a közönség nagy örömére. Pedig az, hogy a színészetet választotta mesterségéül, csak a véletlennek köszönhető.

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Nincsenek nagy színházi élményeim a gyerekkoromból. Összesen háromszor voltam színházban azelőtt, hogy felvettek a Színművészetire” – emlékezett vissza az RTL Klubon látható Kalandozóban a színész, aki megdöbbentő ok miatt választotta ezt a pályát hivatásául. „Nem értek semmihez, de tényleg nem. El kellett dönteni már a gimnáziumban, hogy mi lesz az emberből. Nálam viszont az határozta meg ezt, hogy éppen milyen fakultációra mentem. Amikor úgy gondoltam, hogy testneveléstanár leszek, akkor melegítőben jártam. Mikor azt találtam ki, hogy magyartanár leszek, akkor zakót vettem fel. Aztán mondták, hogy van egy olyan foglalkozás, ahol azt lehet felvenni, amit az ember gondol. Így lettem színész” – vallotta be Ötvös András, aki többek között a Vadméz és A csemegepultos naplója című darabban is játszik, ám amikor csak teheti, az idejét családjával tölti.

Az ideális utazás az, ha a feleségemmel és a két gyerekünkkel mehetünk bárhová. Lehet ez a Keletitől Budafokig történő utazás is. A gyerekekkel elnevezhetjük ezt akár egy expedíciónak is. A lényeg, hogy együtt legyünk, mindegy, mivel megyünk, mindegy, hova megyünk, lehet ez egy teljesen átlagos bevásárlás is, a lényeg, hogy a családommal legyek” – árulta el a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top