Sztárok

Nagy változás jön a TV2-n

November 11-től átalakul a TV2 hétköznap esti műsorrendje.

November 11-től új műsorstruktúrával jelentkezik a TV2. A Tények Plusz után érkezik a TV2 vadonatúj napi fikciós sorozata a Mintaapák, ezt követően Majkával jön a Nyomd a gombot, tesó! című gameshow, és elstartol Ördög Nóra és Stohl András közös doku-realityje, az Újratervezés is.

A Mintaapák című új napi sorozat november 11-én 19:15-től indul. A produkció főszereplői: Fenyő Iván, Klem Viktor, Mészáros Béla és Szabó Kimmel Tamás, négy nagyon különböző apa életét mutatják be. A sorozat a Dear Daddies című argentin széria alapján készült, figyelembe véve a magyar sajátosságokat, a hazai közönség ízlésére formálva. Az apákat megformáló főszereplők mellett, további olyan népszerű színészek játszanak a sorozatban, mint Stohl András, Egri Márta, Kovács Patrícia, Polyák Lilla, Botos Éva, Földes Eszter, Kuna Kata és Pataki Szilvia. 

A tájékozottság, az ügyesség, a gyorsaság, az időérzék, a stratégiai gondolkodás és a szerencse mind-mind számít a TV2 legújabb – hazai fejlesztésű – gameshow-jában, amelyben egy gyorsan zuhanó lift is fontos szerepet kap. A Nyomd a gombot, tesó! című játékot Majka fejlesztette, és társproducerként, valamint műsorvezetőként is részt vesz benne. Az eredményről november 11-től hétköznaponként 20:20-tól a tévénézők is meggyőződhetnek.

A Nyomd a gombot, tesó! két szinten zajlik: míg a kvíztoronyban 7 kérdésre kell helyesen válaszolniuk a játékospároknak és minél több értékzsetont megtartaniuk, addig az arénában a gombokkal keltik életre, majd gyűjtik össze a legkülönbözőbb tárgyakat, amelyekhez pénzösszegek tartoznak. Annak van esélye minél többet megszerezni az 50 millió forintos főnyereményből, aki fent fejben erős, lent viszont bírja lábbal és a lehető leggyorsabban nyomja a gombokat, és fut a hozzájuk tartozó tárgyakkal a gyűjtőpontra, majd időben kijut az arénából. A két szint közötti távolságot a játékospár egyik tagja egy zuhanó lifttel teszi meg, és egyikük sem tudja, kivel lódul meg a fülke.

Majka után 21:35-től érkezik Ördög Nóra és Stohl András, akik az Újratervezés című műsorral számtalan feledhetetlen pillanatot ígérnek a nézőknek. A vadonatúj formátumú doku-realityben nemcsak a rászoruló családok otthonainak felújítását kísérhetjük nyomon, az Újratervezés tele van mélységekkel és magasságokkal – és főleg meglepetésekkel! Sírással és nevetéssel, igazán mély érzelmekkel, olyan történetekkel, amelyekkel igazán tudunk majd azonosulni. Mialatt folyik az átalakítás, a két műsorvezető, Nóra és András a szereplők „bakancslistás” kívánságait váltja valóra.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top