Sztárok

Várkonyi Andrea már szagról tudja, ha elmúlt a szerelem

Meglepő kijelentést tett új műsorában a tévés.

Várkonyi Andrea a kislányáról, Nóriról és a párkapcsolatokról is beszélt új, a Női titkok Várkonyi Andinál című műsorában, melynek vasárnap esti adásában a „Rossz, kontra jó anyák és a gyermeknevelés” volt a téma – írja a Bors.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A magánpraxist nyitó műsorvezető bevallotta, hogy a mai napig bűntudatot érez amiatt, hogy a kislányát másfél éves korában bölcsődébe adta, mivel Nóri már vágyott a gyerektársaságra. „A bűntudatom arra vonatkozott, hogy a kislányom még olyan pici volt, a szívem majdnem megszakadt otthagyni »idegenekkel«, elengedni a pici kezét. Holott ő az első pillanattól kezdve nagyon jól érezte magát a közösségben. (…) Bár még mindig rossz emlék ez nekem, ha visszagondolok, de most sem csinálnám másként” – árulta el.

Várkonyi Andrea arról is beszélt, hogy melyek a legegyértelműbb jelei annak, hogy a szerelem elmúlt. Szerinte ezt szagról és szavakból tudja. „Amikor elkezd zavarni a másik szaga, az a legfőbb jele annak, hogy már elmúlt a szerelem. A másik, amikor gúnyosan beszélünk a partnerünkről” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top