Sztárok

Schmuck Andorral pótolják Sas Józsefet

2020 januárjában is Schmuck Andor lép fel Sas József helyett a Fészekben.

A Bors szerint Schmuck Andort februárban már felkérte egy közös műsorra Heller Tamás, Beregi Péter és Trunkó Barnabás, és a sikeren felbuzdulva a négyest ismét munkába állította a klub vezetése. „A kabaré nagy öregjei tegnap összeültek velem, a csepűrágóval, és már ki is találtuk a kabaré vázát. Hamarosan megbeszéljük a Fészek vezetésével, miképpen tudnánk az előadásokat tető alá hozni. A klasszikus kabarét huszonegyedik századi köntösben szeretnénk a nézők elé tárni, vagyis ugyanúgy lesz benne Hacsek és Sajó, mint filmvetítések, közéleti témák és különböző dalok” – magyarázta Schmuck a lapnak, és hozzátette, hogy ahogy eddig, úgy most sem tartja magát komikusnak. Szerinte Trunkó a kabaré lelke. „Mi csak megpróbáljuk előadni a jeleneteket, de természetesen mindenkinek, így nekem is van saját számom a darabban. Az előző tíz előadáson közel 1600 néző szeretett minket, amit nem is tudunk elégszer megköszönni. Ha csak ilyen sikert hoz az Ez az év is jól kezdődik munkacímen futó új műsor, már nem lesz miért szégyenkezni.”

Fotó: Schmuck Andor Facebook

Schmuck Andor arról is beszélt, hogy szerinte a műfaj királya itthon egyértelműen Sas József, és hozzátette,  várja, hogy a művész végre felépüljön a stroke-jából. „Én örülnék a legjobban, ha Józsi olyan állapotban lenne, hogy januárban ő vezesse a műsort, én pedig a közönség soraiból tapsolhassak neki” – mondta Schmuck, aki szeptemberben vette el a nála 26 évvel fiatalabb Hanák Esztert

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top