Sztárok

Dér Heni felháborodott: „Tényleg mindenki azt hiszi, hogy csak így lehet eredményt elérni?”

Dér Heni látványos átalakuláson ment keresztül. A Megasztár egykori felfedezettjét nem a mostani, látványos idomaival ismerte meg a közönség. Kerekebb volt az arca,10 kilóval több volt, és a sport sem volt része az életének. Egyszer azonban valami megváltozott.

Hadat üzen nőtársai egyre nagyobb csoportjának Dér Heni. A szókimondó és cseppet sem szégyenlős énekesnőről kevesen gondolnák, hogy ilyen indulatai vannak a szépészeti beavatkozások, a tenni nem akarás és lustaság ellen és az azokat népszerűsítő hírességekkel szemben. A műnő nem nő – vallja Heni, és alternatívát is kíván nyújtani, ezért egy életmódprogramot indít a valódi nők támogatására, amelyben csak olyasmit javasol, amiről az elmúlt 15 évben maga megbizonyosodott.

Dér Heni 10 kilóval volt több, amikor megismerték az emberek

„A koncerteken és a közösségi oldalaimon is sokan kérdezik, hogy mit csináltam magammal, hogyan értem el az alakomat?  A legjobban akkor vannak megdöbbenve, amikor megtudják, hogy semmi művi dolgot nem vetek be. A melleimen persze látszik, hogy nincsenek megcsináltatva, de amikor arra kíváncsiak, hogy a szteroidok mennyiben fokozzák a teljesítményemet, és a legmenőbb fenékimplantátumról kérdeznek, akkor bizony kiakadok. Ma már tényleg mindenki azt hiszi, hogy csak így lehet eredményt elérni? Az arcomra ilyenkor kiül a döbbenet, és ordítani tudnék. Ha valakinek egészségügyi okok miatt kell kés alá feküdni, azt megértem, de ha lányok a 18. születésnapjukra plasztikai beavatkozásokat kérnek, azt kikérem magamnak, nem tudom egyszerűen elfogadni. Legszívesebben leülnék ezekkel a gyerekekkel és a szüleikkel is elbeszélgetni. A fiatal lányoknak igyekszem tréningeket tartani arról, hogy fogadják el a saját testüket, és abból próbálják meg a maximumot kihozni. Mert ki lehet! Majdnem bármit, bármiből! Csak helyes életmód, átgondolt táplálkozás és sport. Az új célkitűzésem, a gyakorlatban is megtanítani erre az embereket, egy életmódprogram keretében” – magyarázta Heni, aki a zenével rengeteg érzést tud átadni, sokszor ott is előjön a provokatívabb énje, és most sem tartja magában a véleményét.

„Szeretném megrázni a nőket és az őket sokszor dróton rángató férfiakat. Nem igaz, hogy a könnyebb és veszélyesebb utat kell választani: szike alá feküdni, feltöltetni, leszívatni és átszabatni. Fáj, hogy kik a példaképek, nulla teljesítménnyel tízezrek, százezrek számára. Sokszor kérdezik, hogy miért vagyok ennyire kritikus, miközben sem a viselkedésem, sem az öltözködésem nem mondható prűdnek. A különbség annyi, hogy én megdolgoztam az eredményeimért, és ez a test valódi, amihez hasonlót bárki elérhet, ha nem a könnyebbik, hanem az általam bejárt utat választja” – mondta el az énekesnő, aki egy komplex programot kínál azoknak a nőknek, akik valóban tenni szeretnének azért, hogy elérjék a vágyott bomba alakot.

„Hiszem, hogy mi vagyunk többen, akiknek az edzés egy életforma, amit azért csinálunk, mert büszkék vagyunk minden egyes leadott centire, vagy egy-egy apró izomra, ami a rendszeres mozgásnak köszönhető, és nem másnak. Hosszú utat jártam be, a testem átalakult, a zsír helyére izom került, lépésről lépésre jutottam el idáig. Amikor elkezdtem, nem figyeltem még az arányokra, a folyadékbevitelre, a fehérje-utánpótlás fontosságára, a speciális, edzést támogató vitaminokra. Rengeteg hibát követtem el, a saját tapasztalatomon tanultam meg mindent. Mostanra egy egész csapat áll a hátam mögött, számos olyan fejlesztéssel, amitől egy komplett életmód programot tudunk nyújtani . Aki csatlakozik, kap egyfajta mankót: mindenkinek adunk egy órarendet, amelyben követhető »játékszabályok« vannak. Annyira fogjuk a követők kezét, amennyire egy felnőtt emberét lehet és kell. Kapnak ingyen étrendet, mozgásvideókat, idővel közös programokat és válogatott, legális finomságokat. Bebizonyítjuk, hogy a szépségért és az egészségért ugyan kell tenni, de nem szabad szenvedni. Azt valljuk, hogy nem csak alakot, hanem közösséget is formálunk. Egyedül persze mindez nem menne, dietetikus, profi edző, lelki terapeuta és több olyan híresség is segíti a közös munkát, akik az elmúlt időszakban példaképekké váltak életmódváltásuk és fogyásuk kapcsán” – magyarázta Heni, aki azt is hozzátette, ez számára is egy új élet kezdete

Dér Heni megdolgozott az alakjáért: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top