Sztárok

Lengyel Tamás: „Van egy barátnőm másfél éve, és nagyon szeretjük egymást”

Aki már valaha beszélgetett Lengyel Tamással, az pontosan tudja, hogy nem az a szószátyár típus. Le a kalappal Ábel Anita előtt, hogy sikerült szóra bírnia.

Nem volt egyszerű dolga Ábel Anitának a legutóbbi NőComment felvételén. A műsor férfi vendége ezúttal Lengyel Tamás volt, és a nézők vasárnap este a Spektrum Home csatornán látják majd, miről is beszélek pontosan. Addig is, egy kis ízelítőnek elég annyi, hogy a műsorvezető megdolgozott minden válaszért, mert addig-addig kérdezgette a színészt a magánéletéről, hogy végül Tamás beadta a derekát

Van barátnőm. Másfél éve (…). Nagyon szeretjük egymást.

A műsorban azt is elmondta, hogy sok minden fontos neki egy nőben: az intellektus, a személyiség, a humor és először a szemét, a mellét és a lábát nézi meg egy nőnek. Arról viszont már nem akart semmit mondani a színész, mennyire komoly a mostani kapcsolata. 

Lengyel Tamás a magánéletéről mesélt a NőCommentben (Fotó: SpektrumHome)

„Azt mondom, hogy azt megtartjuk magunknak, mikor és hogy állunk – válaszolta Ábel Anitának, aki az eljegyzésről faggatta. Talán ezek után az sem meglepő, hogy Lengyel Tamás kis esküvőt képzel el magának, ami csak róluk szól majd. – Inkább kicsi, szűk körű esküvőt szeretnék.”

A NőComment vasárnapi adásában mindenki mesélt a saját esküvőjéről is, és kiderült az is, mit gondol egy férfi a rúdtáncról. 

A NőComment csapata: Ábel Anita, Dobó Kata, Lengyel Tamás, Pirner Alma, Balázsovits Edit, Falusi Mariann (Fotó: Spektrum Home)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top