Sztárok

Vasvári Vivien visszatért oda, ahol 9 éve elkezdődött minden

Saját lakásban kezd új életet Vasvári Vivien.

Mint arról beszámoltunk, költöznie kellett Vasvári Viviennek, miután expárja, Fecsó felmondta az eddigi közös lakásuk bérleti szerződését. A kétgyermekes modell-influenszernek szerencsére nem kellett messzire hordania a cuccait: abban a lakóparkban, ahol eddig Fecsóval lakott, van egy kisebb, saját lakása. Most oda költözött vissza a gyerekeivel – írja a Blikk.

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklu

A Feleségek luxuskivitelben 29 éves sztárja korábban szingliként egyedül használta a lakást, és előző szakítása után is ide tért vissza kislányával. „Kisebb, mint az előző, de a sajátom, ahol nyugodtan élhetünk. (…) Pont arra gondoltam, hogy 9 éve milyen volt itt egyedül. Aztán 4 esztendeje, amikor már a kislányommal, Arianával költöztünk ide vissza ketten, mert az apukájával szakítottunk. (…) Néhány éve nem gondoltam volna, hogy két pici gyerekkel kell majd ide visszajönnöm” – vallotta be Vasvári Vivien.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top