Sztárok

Forró csókcsata: Hosszú Katinka és párja, Gelencsér Máté az uszodában is szenvedélyesen bújik össze

A háromszoros olimpiai bajnok úszónőt rég láttuk olyan boldognak, mint szerelme, Gelencsér Máté mellett.

Párjával már nem is próbálják mások előtt takargatni, hogy mennyire szeretik egymást. Hosszú Katinka és Gelencsér Máté az uszodában is szenvedélyesen csókolóznak, és egyáltalán nem zavarja őket, hogy szerelmüknek már szemtanúi is vannak – írja a legfrissebb Best magazin.

Katinkát mintha kicserélték volna június óta. (…) Nem csupán túltette magát félresikerült házasságán, Máté oldalán olyan boldog, amilyennek mindig is látni szerettük volna. Komolyan is veszi a kapcsolatát, nem rejtegeti a srácot a világ előtt. Büszke rá, hogy szerelmes, és arra is, hogy viszontszeretik. (…) Nyilvánosan is összebújnak, csókolóznak” – árulta el egy uszodai bennfentes. 

Volt férjével, Shane Tusuppal nem nagyon pózoltak olyan fotókon, amelyekről meghittség, szerelem, az egymás iránti gyengédség sugárzik, helyette edzőtermi vagy repülőtéri képekkel lepték el a közösségi oldalaikat.

Hosszú Katinkát és jelenlegi párját az sem zavarja, hogy mások is tanúi az érzelmeiknek. Nemrég az ISL budapesti állomásán a lelátón váltott forró csókokat Mátéval. (Az uszodai összebújásról és csókcsatáról készült a fotók a Best magazin legfrissebb számában láthatók!) A hírek szerint a fiatalok annyira egymásra találtak, hogy egy közeli lánykérés sem kizárt. Úgy tudni, Katinka családja is elfogadta Mátét, szülei kifejezetten odavannak érte.

 

Kiemelt kép: Hosszú Katinka / Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top