Sztárok

Balázs Pali bevállalta az ágyjelenetet, 23 éve nem tett ilyet

Engedett a rajongói kéréseknek az énekes.

Ágyjelenet látható Balázs Pali új klipjében. Ráadásul az ominózus képkockákban maga az énekes vállalt szerepet. Minderre az elmúlt 23 évben még nem volt példa, amióta az énekes pályafutása elindult.

Balázs Pali az új, Gondolsz-e rám? című dalához készült videoklipben esett át a tűzkeresztségen. „Ez valóban nagy mérföldkő a klipkészítéseim történetében, hiszen mindig ügyeltem arra, hogy megmaradjak énekesnek, a sztorikat általában színészek játszották el. Most azonban engedtem a rajongói kéréseknek, s nemcsak előadóként, hanem a szerelmi történet férfi főszereplőjeként is beleálltam a klipbe” – árulta el az énekes, aki sikeresebb, mióta levágatta a haját.

Mint mondja, az ágyjelenetre azért vállalkozott, mert ez is része a dalban megénekelt szerelmi történetnek. „Volt néhány álmatlan éjszakám, még mielőtt döntöttem, de remélem, ez a kis apróság is hozzájárul majd a dal sikeréhez” – jegyezte meg az 51 éves énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top