Először szólalt meg Michael Schumacher felesége a 2013-as baleset óta

nlc | 2019. November 11.
Corinna Schumacher kivételt tett, először adott interjút a férje balesete óta.

Michael Schumacher 2013-ban szenvedett síbalesetet, súlyos állapotban szállították kórházba. Azóta eltelt 6 év, a család azonban nagyon figyel arra, hogy ne lásson napvilágot semmilyen információ a Forma1-es pilóta állapotáról. Nemrégiben kiadtak egy közleményt, azonban még mindig csak tippelni lehet, hogy milyen állapotban van Schumi. A felesége a baleset óta nem szólalt meg, most azonban kivételt tett, és a She magazinnak adott egy nagyobb interjút.

Corinna leginkább a lovaglást hozta fel, hiszen, mint kiderült, 2010-ig versenyszerűen lovagolt, több lovardát üzemeltet, amelyeket persze a férje vásárolt neki annak idején. „Sosem felejtem el, hogy kinek köszönhetem mindezt: természetesen a férjemnek, Michaelnek” – kezdte a lapnak Schumacher felesége. „Amikor harmincéves lettem, elrepültünk Dubajba, hogy megnézzünk egy lovat” – emlékezett vissza.

A riporter próbált belőle információkat kiszedni az autóversenyző állapotáról, Corinna azonban nagyon sejtelmesen fogalmazott „Mindenkit biztosíthatok róla, hogy a lehető legjobb kezekben van és minden segítséget megkap, ami emberileg lehetséges” – árulta el az asszony, majd azt is elmondta, miért titkolóznak a Forma1-es pilóta állapotával kapcsolatban.

Mint kiderült, maga Schumacher kérte meg családtagjait, hogy ha bármi történne vele, kórházi kezelésének részleteit, egészségi állapotát ne adják ki másnak, diszkréten kezeljék.

Exit mobile version