nlc.hu
Sztárok

Michael Schumacher mondata a balesete előtt

Ezt mondta Schumacher a síbalesete előtt felesége, Corinna szerint

Schumacher szerint nem volt jó ötlet síelni.

„Soha nem hibáztattam a Jóistent, hogy mindez miért történt velünk. De nagyon balszerencsések voltunk, az embernek nem lehet ennél nagyobb pechje az életben” – mondta Michael Schumacher, a hétszeres Forma–1-es világbajnok felesége, Corinna a német Bild online kiadásának. Arról is beszélt, hogy a férje nem sokkal a francia Alpokban történt síbalesete előtt mit mondott neki.

Ezt mondta Schumacher a síbalesete előtt felesége, Corinna szerint

Mark Thompson/Getty Images

„A hó nem optimális, ennyi erővel mehetnénk Dubajba is.”

A nő arról szűkszavúan nyilatkozott, hogy van most férje, hiszen továbbra is védeni akarják a hétszeres világbajnok privát szféráját: „Együtt vagyunk otthon, folytatódik a gyógyterápia, és mindent megteszünk azért, hogy Michael jobban legyen. Egyszerűen azért, hogy érezze, milyen összetartó család vagyunk.”

„Jól tudom, hogy Michael mindennap hiányzik, és nem csak nekem, hanem a gyerekeknek, a családnak, az apjának, mindenkinek, aki körülötte van. Michael mindenkinek hiányzik” – tette hozzá.

Síbalesete óta Schumacher egészségi állapotáról továbbra sem tudni semmit. Michael Schumacher 2013. december 29-én szenvedett súlyos fejsérüléseket, amikor a sípályáról lefutva egy köves részre érve elesett a francia Alpokban. A hétszeres Forma–1-es világbajnok koponyaalapi törést és súlyos agyi traumát szenvedett – annak ellenére, hogy bukósisak volt rajta.

(Infostart)

További cikkünk a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top