nlc.hu
Család

Schumacher dokumentumfilm előzetese

Megérkezett a Schumacher-dokumentumfilm előzetese!

A dokumentumfilm a család támogatásával készült, így ritka interjúk, otthon készített videók és egyéb, eddig sosem látott felvételek mutatják majd be Schumacher több oldalát.

Megjelent a Schumacher-dokumentumfilm előzetese: a Netflix alkotása részletes portrét ígér a Forma–1 hétszeres világbajnokáról, arról, hogyan emelkedett fel a német pilóta apja gokartpályájáról a Forma–1 valaha volt legeredményesebb bajnokává – írja a Telex.

Megérkezett a Schumacher-dokumentumfilm előzetese

Megérkezett a Schumacher-dokumentumfilm előzetese. Fotó: Lars Baron/Bongarts/Getty Images)

 A dokumentumfilm a család támogatásával készült, így ritka interjúk, otthon készített videók és egyéb, eddig sosem látott felvételek mutatják majd be Schumacher több oldalát: a film mesél a győztes pilóta mögötti emberről, az önbizalomhiány elleni küzdelemről és bizonytalanságról is.

Schumacher 2013. december 29-én a franciaországi Méribelben egy sípályán súlyos fejsérülést szenvedett, ezt követően 170 napig mesterséges kómában tartották a grenoblei kórházban. Később a Lausanne-i egyetemi kórházban ápolták, majd több, mint egy éve otthonában ápolják őt. A kiváló versenyző állapotának javulásáról sajnos nem nagyon érkeznek hírek, 2020-ban megoperálták, mert súlyos izomsorvadásban és csontritkulásban is szenved.

Állítólag maga Schumacher kérte meg családtagjait, hogy ha bármi történne vele, kórházi kezelésének részleteit, egészségi állapotát ne adják ki másnak, diszkréten kezeljék.

A dokut szeptember 15-én mutatják be a Netflixen.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top