Sztárok

Először szólalt meg Michael Schumacher felesége a 2013-as baleset óta

Corinna Schumacher kivételt tett, először adott interjút a férje balesete óta.

Michael Schumacher 2013-ban szenvedett síbalesetet, súlyos állapotban szállították kórházba. Azóta eltelt 6 év, a család azonban nagyon figyel arra, hogy ne lásson napvilágot semmilyen információ a Forma1-es pilóta állapotáról. Nemrégiben kiadtak egy közleményt, azonban még mindig csak tippelni lehet, hogy milyen állapotban van Schumi. A felesége a baleset óta nem szólalt meg, most azonban kivételt tett, és a She magazinnak adott egy nagyobb interjút.

Corinna leginkább a lovaglást hozta fel, hiszen, mint kiderült, 2010-ig versenyszerűen lovagolt, több lovardát üzemeltet, amelyeket persze a férje vásárolt neki annak idején. „Sosem felejtem el, hogy kinek köszönhetem mindezt: természetesen a férjemnek, Michaelnek” – kezdte a lapnak Schumacher felesége. „Amikor harmincéves lettem, elrepültünk Dubajba, hogy megnézzünk egy lovat” – emlékezett vissza.

A riporter próbált belőle információkat kiszedni az autóversenyző állapotáról, Corinna azonban nagyon sejtelmesen fogalmazott „Mindenkit biztosíthatok róla, hogy a lehető legjobb kezekben van és minden segítséget megkap, ami emberileg lehetséges” – árulta el az asszony, majd azt is elmondta, miért titkolóznak a Forma1-es pilóta állapotával kapcsolatban.

Mint kiderült, maga Schumacher kérte meg családtagjait, hogy ha bármi történne vele, kórházi kezelésének részleteit, egészségi állapotát ne adják ki másnak, diszkréten kezeljék.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top