Sztárok

Elvetélt Alec Baldwin felesége, nem kér a paparazzikból

Hilaria Baldwin csak pár hónapja közölte, hogy várandós, most egy szomorú hírt kellett bejelentenie.

Alec Baldwin felesége szeptember közepén osztotta meg a nyilvánossággal, hogy a színésszel ötödik közös gyermeküket várják. A 35 éves anyuka nagyon boldog volt, azonban a minap olyan hírt kapott, amitől teljesen összeomlott. Az ultrahangon ugyanis kiderült, hogy a babának nincs szívhangja.

,,Szomorúan jelentjük be, hogy ma kiderült, a kisbabánk 4 hónapos korában meghalt. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy bár most nem vagyunk valami jól, minden rendben lesz. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy van 4 egészséges gyermekünk – ezt sosem felejtjük el! (…) Lesújtott a hír, nem gondoltam erre, amikor ma elmentem a vizsgálatra. Még mindig sokkos állapotban vagyok, nem tudom, miért történhetett ez. Csak paparazzókat ne, ezt az egyet kérem!” – írta a közösségi oldalán Hilaria, aki azt is megosztotta a követőkkel, hogyan magyarázta el a gyermekeinek, hogy a testvérük nem jön világra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top