Sztárok

Magyarázkodnia kell Császár Elődnek a Konyhafőnökben viselt pólója miatt

A kilencvenes évek popzenésze egy áthallásos feliratú pólóban tért vissza a képernyőre, amit nem biztos, hogy sokan díjaztak.

Császár Előd zenei és műsorvezetői karrierje a kilencvenes években hasított, egészen addig, míg 1998-ban az akkor 25 éves popzenész kábítószer hatása alatt autóbalesetet nem okozott, melyben meghalt egy fiatal rendőrtiszt. A kedélyeket tovább borzolta, hogy a mindössze egy év hat hónapos büntetését felfüggesztették – írja a 444.hu.

Most az RTL Klub A Konyhafőnök VIP című főzős műsorában tért vissza, melyben egy „No mistakes just happy accidents” feliratú pólóban jelent meg, ami annyit jelent, hogy „Nincsenek hibák, csak szerencsés véletlenek”.

 

Az előzményeket tekintve könnyen belátható, hogy ez nem volt egy ízléses választás, amit úgy tűnik, Császár Előd is belátott.

A 444.hu-n megjelent cikk után ugyanis levelet írt a szerkesztőségnek, melyben bocsánatot kért, és hangsúlyozza, hogy senkit nem akart ezzel megbántani és kegyeletet sérteni.

„A szerencsétlenül választott póló az enyém, de egyáltalán nem volt tudatos. Ez a mondat az amerikai popkultúra szerves része, én pedig ezt természetesnek vettem, és eszembe sem jutott az áthallás. Ez egyértelműen az én katasztrofális hibám, amire nincs mentség!” – írta a zenész.

Császár Előd levelében egyébként arra utalt, hogy a pólóján szereplő szöveg egy híres idézet Bob Rosstól, a híres amerikai tévés műsorvezetőtől. 

(via)

Kiemelt képünk: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top