Sztárok

Megható üzenetet posztolt Kollányi Zsuzsi

Az énekesnő nagyon hálás, amiért édesanya lehet és azért is, hogy koraszülött babái egészségben és jól fejlődnek.

Szívszorító posztot közölt a koraszülöttek világnapja alkalmából Kollányi Zsuzsi, akinek az ikerfiai, a most egyéves Bence és Bálint szintén a vártnál korábban jöttek világra – írja a Blikk

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Az énekesnő a közösségi oldalán azt is elárulta, hogy várandóssága körül sok gond adódott. Ezt írja:

Ma van a koraszülöttek világnapja. Nem tudom elmondani, mit érzek, amikor arra gondolok, milyen volt a várandósságom körüli sok gond és a kórházban eltöltött hetek után meglátni a gyerekeimet. És hogy milyen érzés volt, hogy mennyi mindenen kellett ilyen, akkor még icuri-picuri kisbabaként átesniük. A mai napig elfog a sírógörcs, ha megnézek egy videót a koraszülött osztályokról vagy a szülőkről, akik ebben a helyzetben vannak. Isteni csoda, hogy édesanya lehetek! És örökké hálás leszek, hogy mindkét gyermekem egészségben, jól, sőt kifogástalanul fejlődik, és hogy még mindig van tejem. Minden koraszülőnek szeretnék hitet, kitartást küldeni, hogy legyen erejük ott lenni végig az életükért küzdő gyermekeik mellett, tiszta szívvel, a nap 24 órájában. Ezek a kicsikék erősek! Olyan erősek, amilyen felnőtt ember csak krízishelyzetben tud lenni. Ők minden percben Győztesek! Így a szülőnek is annak kell lenni! Ott kell állni, ülni, aludni, bármi van… bármit is érzünk. Bármennyire vagyunk fáradtak. És bármennyire is küzdünk önmagunkkal éppen. Mert ez az egy dolog éri meg igazán az egész életben!!! Minden perc számít! Minden lehetőség az érintésre. Az etetésre. A tisztába tevésre. És ha még magunkhoz is ölelhetjük őket… hát az maga a menny!! A koraszülöttek világnapján nem tudok mást kívánni, csak végtelen lelki békét és szeretetet! Mert ez a legtöbb, amit adhatunk az apróságoknak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top